Rehberlik çalışmasında mersin il birincisi olduk

İlçemizdeki 27 Ortaokulun 8.sınıflardaki 960 öğrenciye mesleki tanıtım/yönlendirme yapıldı.

11.12.2018 621

SİLİFKE MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

Merkezimizin Tanıtımda merkezimiz 3. Sınıf öğrencilerimizden  de yararlanılarak berber/kuaför, elektrik, mobilya, sıhhi tesisat mesleklerinde okullara ve öğrencilere hizmetler sunulmuştur

Okulumuzun amaç , öğretim bicimi ve faaliyetleri, hedef okulların idareci, öğretmen ve velilerine tanıtıldı. Ayrıca tanıtım faaliyetleri içerisinde 2000 adet  " İŞ-AŞ-EŞ" sözleri yazılı  okulumuzu tanıtan tükenmez kalemler öğrenci, öğretmen, idareci ve velilere dağıtıldı.
       Merkezimize, Ortaokulları ve 8. Sınıf öğrencileri davet ederek, merkezimizin işlevi anlatılarak, mevcut pansiyonu , fiziki durumu ve sanayi sitesi gezdirildi.
      Okulumuzu tanıtmak amacı ile yapılan merkez ve köy okulları ziyaretleri kapsamında yapılan yaklaşık 5000 km. yol, kendi özel araçlarımızla yapılmış olup, ulaşım için gereken yakıt ve yol giderleri katılımcılar tarafından gönüllü olarak karşılanmıştır.

Bu tanıtım faaliyetlerine başta Okul müdürü Şerafettin ŞİRİN,  Müdür Başyardımcısı Bünyamin KOCABAŞ, Müdür Yardımcısı Vedat AYYILDIZ  ve Rehber öğretmen Ahmet ATICI'ya teşekkür ederiz